certifierad ehandel
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
✅ Licensierade produkter ✅ Obegränsat öppet köp ✅ Fri frakt (999:-) ✅ fri retur till lager ✅ 1-3 dagar leveranstid

Super Mario Kalaspaket 74-pack

  • 299 kr

Dela
Artikelnummer: 959

Paketet innehåller:
- 1x8 st Super Mario papperstallrikar 18 cm
- 1x8 st Super Mario pappersmuggar à 250 ml
- 1x20 Super Mario servetter 33 * 33 cm
- 1 Super Mario plastduk 120 * 180 cm
- 1x8 Super Mario presentpåsar 16 * 23 cm
- 1x20 Färgglada latexballonger 
- 1x Super Mario folieballong (ca. 43 cm)
- 1x8 Super Mario partyhattar  

Ett Super Mario barnkalas kan vara en rolig och tematisk fest för barn som gillar tecknade spelet Super Mario. Här är några idéer för att skapa en minnesvärd och rolig Super Mario-inspirerad fest:

  1. Inbjudningar: Skapa inbjudningar med Super Mario-tema, med bilder på Mario och hans bror och vänner.

  2. Dekorationer: Använd Super Mario-banner, ballonger och partypåsar med temat. Du kan också skapa Super Mario-inspirerade bakelser.

  3. Aktiviteter: Överraska barnen med en Super Mario-karaktär besök eller en lektion i hur man gör egna Super Mario-masker. Du kan också arrangera olika Super Mario-relaterade spel.

  4. Mat: Servera Super Mario-inspirerade bakverk som muffins med Super Mario-former eller cupcakes med Super Mario-toppar. Du kan också ha ett festbord med Super Mario-formade grönsaker och frukt, samt Super Mario-formade smörgåsar.

  5. Presenter: Dela på Super Mario-relaterade presenter som t.ex. leksaker, böcker, Tv-spel och kläder till barnen som deltar i barnkalaset.

Det är viktigt att planera barnkalaset noga och säkerställa att alla aktiviteter och matalternativ är lämpliga för barnen som kommer att delta. Genom att följa dessa steg kan du skapa ett roligt och minnesvärt Super Mario-inspirerat barnkalas för barnen.