certifierad ehandel
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
✅ Licensierade produkter ✅ Obegränsat öppet köp ✅ Fri frakt (999:-) ✅ fri retur till lager ✅ 1-3 dagar leveranstid

Iso Trade Träklossar, Stad (100 delar)

  • 399 kr
Dela
Artikelnummer: 645

CE-märkt 

Varumärke: Iso Trade

Antal (träklossar): 100 st

Antal (pusselbitar): 20 st.

Möjlighet att ordna byggnader: bank, skola, café, polis, sjukhus, brandkår, bensinstation, hotell

Mått (pusselmattan): 55 x 42 cm

Mått (förvaringslåda): 22 x 22,5 cm

Vikt: 1,375 kg

Vikt med förpackningen: 1,769 kg

Rekommenderad ålder: +3 år

Innehåller: 100 byggklossar av trä (inkl. 6 fordon; vakt, polis, ambulans, taxi, helikopter och skolbuss) 3 träd, 3 figurer (brandman, polis, sjuksköterska), förvaringslåda (1 st), formsorterare sorterare (1 st), pusselmatta (20 delar), tygpåse (1 st). 

KREATIVT OCH KUL - träklossarnas stad är en dröm som går i uppfyllelse för varje barn som gillar att sätta ihop olika typer av strukturer. Möjligheterna att ha roligt och rollspel är praktiskt taget oändliga här, så det är en leksak som effektivt klarar av tristess.

UTVECKLING - en uppsättning block city är inte bara jättekul, utan också att lära sig om världen omkring oss, hur staden fungerar etc. Genom att leka med en sådan leksak utvecklar barnet också manuella färdigheter, lär sig precision och tålamod och övar igenkänning av former, färger etc.

FÄRGGLADA ELEMENT - pedagogiska stadskvarter är mycket färgglada, tack vare vilka de starkt påverkar barns fantasi. På så sätt stödjer leksaken utvecklingen av barnets kreativitet och förbättrar det logiska tänkandet.

HÅLLBAR – det har varit känt sedan länge att träleksaker är leksaker som kan underhålla generationer i oskadat skick. Stadsblock av trä är hållbara - så det finns ingen rädsla, som i fallet med plastleksaker, att ett skadat element av misstag kommer att skada ett barn.