certifierad ehandel
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
✅ Licensierade produkter ✅ Obegränsat öppet köp ✅ Fri frakt (999:-) ✅ fri retur till lager ✅ 1-3 dagar leveranstid

Nerf Alpha Strike Set 26-osainen Cobra RC-6 Dual Targeting Set

  • 429 kr
Dela
Artikelnummer: Ze25796

Introducera spänning och action med Nerf Alpha Strike Set 26-osainen Cobra RC-6 Dual Targeting Set! Detta omfattande lekset är perfekt för alla unga äventyrare och blaster-entusiaster där ute. Med en imponerande samling av 26-delar av leksaksvapen och tillbehör kan du ta del av otaliga timmar av Nerf-strider och rollekar. Oavsett om det är en intensiv strid i trädgården eller en rolig lek i en inomhusmiljö, kommer detta set att ge dig enastående precision och träning för dina siktningsskills.

Varje del av detta lekset är noggrant utformad för att erbjuda både kvalitet och underhållning. Du kan förvänta dig robusta och pålitliga leksaksvapen som hjälper dig att dominera stridsfältet. Med en variation av blasters, magasin, pilar och annat tillbehör har du allt du behöver för att anpassa din taktik och maximera ditt lekäventyr.

Nerf Alpha Strike Set 26-osainen Cobra RC-6 Dual Targeting Set är den ultimata presenten för alla Nerf-entusiaster. Med dess spännande funktioner och omfattande samling är detta set en garanterad hit på födelsedagskalas. Köp nu och upplev spänningen och actionen med Nerf Alpha Strike Set 26-osainen Cobra RC-6 Dual Targeting Set. Bli en del av Nerf-familjen och låt äventyret börja!

Innehåller: 

  • 2x Nerf pilpistoler 
  • 20x Nerf skumpilar 
  • 4x Nerf mål

Rekommenderad ålder: +8 år