certifierad ehandel
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
✅ Licensierade produkter ✅ Obegränsat öppet köp ✅ Fri frakt (999:-) ✅ fri retur till lager ✅ 1-3 dagar leveranstid

LeksakerPlus Trendiga Adventskalender 2023

  • 399 kr
Dela
Artikelnummer: 1049

LeksakerPlus Trendiga Adventskalender 2023

LeksakerPlus är stolta över att presentera den mest spännande och trendiga Adventskalendern för 2023! Få denna magiska kalender och räkna ner dagarna till jul på ett sätt som aldrig förr. Vår adventskalender är fylld med 24 fantastiska överraskningar som kommer att göra ditt barns jul extra speciell. Vi har handplockat de mest trendiga och roliga leksakerna för att säkerställa att varje dag är en glädjefylld upplevelse.

24 Dagar av Trendiga Överraskningar: Vår adventskalender döljer spännande överraskningar. Våra designexperter har noggrant kuraterat en samling av leksaker som är helt i tiden för 2023. Här är en försmak av vad du kan förvänta dig: Stressleksaker, slime, fidget, squishy, pussel, byggklossar, sällskapsspel och mycket mer!

Denna adventskalender är den ultimata gåvan till ditt barn, barnbarn eller någon annan liten ängel som längtar efter att fira jul på ett unikt sätt. Den kommer att göra varje morgon i december till en spännande överraskning och ett tillfälle att utforska nya, roliga leksaker.

Beställ din LeksakerPlus Trendiga Adventskalender 2023 redan idag och säkerställ en jul som kommer att vara full av glädje, spänning och trendiga överraskningar. Våra kalendrar är begränsade i antal, så se till att du inte missar chansen att skapa minnen som varar för livet. Ge ditt barn den bästa julen någonsin med vår trendiga adventskalender!

Ordinarie pris vid styckvis köp är ca. 900 kr

Antal överraskningar: 24 st 

Modellår: 2023

Färg: Flerfärgad 

Rekommenderad ålder: + 3 - 10 år

OBS! Gäller så långt lagret räcker! Skickas i en vanlig kartong utan luckor!